Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0884409069  

   
   
   

Боят настана, тупкат .......

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

 

megiКампанията, подкрепяща кандидатурата на Стария бряст в конкурса „Европейско дърво на годината” е в разгара си!

За подкрепа са потърсени министерства, културни и социални институции, Регионалните инспекторати по образование и младежки организации в цялата страна.

Писма с информация за участието на Стария бряст в европейския конкурс са разпратени до всички училища, с насоки за гласуване в часовете по информационни технологии.

За популяризиране на кампанията активно се включват популярните личности - Васил Василев /Зуека/, Панайот Панайотов и Нураир Нурикян.

Излъчва се рекламен клип на кампанията в предаването „Господари на ефира”. На 17 февруари /понеделник/ и 18 февруари /вторник/ от 18.00 часа в предаването „Сделка или не” за Стария бряст ще разкаже Ева Веселинова от Сливен.

Предстоят участия в младежки форуми в Стара Загора, Бургас, Пловдив, София и други по-големи градове, на които ще бъдат разяснявани правилата за гласуване. На международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо” в Интер Експо Център София от 13 до 15 февруари ще бъдат раздавани флаери за кампанията.

Наситена с прояви е кампанията за „Европейско дърво на годината 2014”

През почивните дни в големите търговски обекти в Сливен ще се раздават информационни материали /флаери/ за конкурса, даващи насоки за гласуването.

Разпространени са флаери сред автотранспортните фирми за градски и междуградски превози. Логото на кампанията присъства в рекламните брошури на веригите магазини за хранителни стоки в град Сливен. Очакваме да се включат и други фирми, разпространяващи рекламни брошури.

Община Сливен в партньорство с Младежки дом – Сливен организира танцов флашмоб „Гласувай и подкрепи” по повод кандидатурата на Стария бряст за „Европейско дърво на годината 2014”.

На 14.02.2014 г. /петък/ от 12.30 ч. около Стария бряст ще се извие пъстро сливенско хоро с участието на Ансамбъл за народни песни и танци и Общински детски съвет – Сливен.

Ученици от всички сливенски училища ще се включат в кампанията с различни изяви, в рамките на кампанията, от 14 до 28 февруари.

Доброволци от ученическия Младежки съвет, от Центъра за кариерно развитие и от няколко гимназии, на няколко места в центъра на Сливен с преносими компютри ще помагат на всеки, който иска да гласува за нашето дърво.

Информация за участието ни в „Европейско дърво на годината” е разпратена и до побратимените на Сливен градове, но се разчита най-много на местата с компактно българско население като Украйна.

В конкурса „Европейско дърво на годината” освен България участват още девет европейски държави. Най-големият конкурент на Стария бряст засега е унгарският участник – Дивата круша.

За Стария бряст може да гласувате от този линк www.treeoftheyear.org Не забравяйте след гласуването да потвърдите дадения вот от личната си поща!

Работната група в общинска администрация, която се занимава с кампанията заседава всеки ден и е готова да приеме и обсъди предложения за разнообразяването й. Телефон за връзка с координатора на кампанията, Десислава Павлова: 0879 599 136

 

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес149
Вчера745
Тази седмица149
Този месец17857
Общо1358678

Powered by CoalaWeb